-
کنترل کیفیت، ارزیابی منشاء گیاهی و رتبه بندی عسل و گرده گل براساس استانداردهای نوین ملی و بین المللی
محتوای سایت · درج شده توسط مرتضي هاشمي روی 27 آوریل 25، 11:42
کنترل کیفیت، ارزیابی منشاء گیاهی و رتبه بندی عسل و گرده گل براساس استانداردهای نوین ملی و بین المللی
دسه بندی: اخبار
-
محتوای سایت · درج شده توسط مرتضي هاشمي روی 27 آوریل 25، 11:44
انتخاب دکتر احمدرضا محرابیان به عنوان دبیرکارگروههای علمی شناسایی تقلب و رتبه بندی فرآورده های زنبور عسل در کشور
دسه بندی: اخبار
-
محتوای سایت · درج شده توسط مرتضي هاشمي روی 27 آوریل 25، 11:18
نخستین سمپوزیوم فرآوردههای غذایی و دارویی زنبور عسل، توسط مرکز پژوهشی فرآوردههای زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه و انجمن تغذیه ایران در تاریخ 17 بهمن 1403 در...
دسه بندی: اخبار
-
محتوای سایت · درج شده توسط مرتضي هاشمي روی 27 آوریل 25، 11:52
تشکیل دبیرخانه دائمی بین المللی فرآورده های غذایی دارویی زنبور عسل در مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی
دسه بندی: اخبار
-
محتوای سایت · درج شده توسط نازنين نصيرقره چه داغي روی 27 آوریل 25، 11:47
صفحه اصلی تشکیل جلسه بین المللی تولید محصولات دارویی زنبور عسل به مناسبت روز جهانی زنبوردرمانی (Apitherapy) 13 بازدید print share جلسه فدراسیون بین المللی زنبوردرمانی با حضور دکتر احمدرضا محرابیان...
دسه بندی: اخبار